Microsoft 365 backup

Let op, Cloud Providers beschermen hun Service – niet uw gegevens!


Veel gebruikers van Microsoft 365 gaan er vaak vanuit dat er automatisch back-ups worden gemaakt van alle data die in de cloud wordt opgeslagen. Hoewel Microsoft wel opties biedt voor tijdelijk behoud via bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer, ligt de verantwoordelijkheid voor een back-up maken bij de gebruiker zelf. In Microsoft 365 is de data van de gebruiker en deze is dan ook eigenaar. Dit betekent dat de gebruiker zelf bepaalt wat er met de data gebeurt. Daarom wordt het aangeraden om een externe back-up van uw Microsoft 365 omgeving te maken. Microsoft adviseert u om gebruik te maken van back-up oplossingen van derden voor uw Microsoft 365 gegevens volgens haar voorwaarden.


Bescherm uw gegevens en ga snel verder na gegevensverlies met een cloud back-up oplossing. Verzeker uzelf voor herstel na fiasco’s met machtigingen corrupte bestanden, of complexe gegevensverlies scenarios. Cloud-naar-cloud back-up helpt u om het beste te maken van een worst-case scenario. Of het nu gaat om een gebruikersfout, een storing of een ransomware aanval—u heeft een back-up nodig!

Waarom heb ik een back-up voor mijn Microsoft cloud services nodig?

Hoewel het inschakelen van retentie en versiebeheer kan helpen om kritieke bestanden en mail te bewaren, bent u nog steeds verantwoordelijk voor aanvullende maatregelen voor gegevensbescherming. Als u niet het vereiste back-up plan bezit, kan gegevensherstel erg duur, of zelfs onmogelijk zijn.

Microsoft’s eigen back-up bescherming…

Service verlies als gevolg van hardware of infrastructuur failur

Service verlies door natuurrampen of storing van een datacenter

Gebruikersfout op korte termijn (93 dagen) met prullenbak/versiegeschiedenis, inclusief het nieuwe OneDrive ‘’Bestanden herstellen’’

Administratieve fouten op korte termijn (14 dagen) met soft-delete voor Groepen, Mailboxen, of rollback van services

Wat is niet gedekt…

Verlies van gegevens door kwaadwillende insiders, hacktivisten, malware of ransomware

Herstel van langdurige storingen

Verlies van gegevens door vertrekkende werknemers en gedeactiveerde accounts

Langdurige dekking voor onbedoelde verwijdering met selectieve terugdraaiing

Fiasco’s met machtigingen die gebruikerstoegang beperken.

Microsoft Office 365 Cloud Backup: Bescherm cruciale Cloud Services

Cloud naar Cloud Back-up

Onze back-up is 100% SaaS. Of u nu 10 of 10,000 gebruikers heeft, wij leveren dezelfde krachtige maar ook elegante service. Automatische cloud back-ups worden vanaf de eerste dag uitgevoerd, waardoor u volledig beschermd bent.

Onbeperkte opslag 

Onze klanten vertrouwen erop dat wij hun gegevens beschermen. We zijn gebouwd om op te schalen, met services in een groot aantal van de globale datacenters.

Versleuteld 

Uw gegevens zijn veilig. Gebruik onze ingebouwde opslag en versleuteling, of neem uw eigen opslag en key mee. Daarnaast zijn we ISO:27001 gecertificeerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Exchange Online

Back-up van Outlook mailboxen, Archieven, mappen, chats, agenda’s, contacten, berichten, machtigingen en meer

SharePoint Online

Bescherm uw site collecties of granulaire sites, lijsten, bibliotheken, mappen, bestanden, metadata, beveiligingsinstellingen en versiegeschiedenis

Microsoft 365 Groepen

Back-up van Microsoft 365 Groepen, inclusief bestanden, gesprekken, notities, sites, en meer

Microsoft Teams

Back-up van Microsoft 365 Groepen, inclusief bestanden, gesprekken, notities, sites, en meer

OneDrive voor Bedrijven

Maak een OneDrive back-up for bedrijfslijsten, bibliotheken, mappen, bestanden, metadata, beveiligingsinstellingen en versiegeschiedenis

Planner

Maak een back-up van Planner taken, buckets, voortgang, labels, en opdrachten worden veilig bewaard voor toegang wanneer u wilt

De dekking die u wilt. De cloud die u nodig heeft.

Microsoft Office 365 Back-up

Maak back-ups van Teams, Groups, mailboxen, en nog meer. Minimaliseer downtime en gegevensverlies met de meest complete service bescherming en flexibele herstel. Versleutel het, verzeker compliancy, blijf beschermd.

Google Workspace Backup

Bescherm uw Gmail, contacten, agenda's en drives automatisch, tot 4 keer per dag! Uw gegevens worden standaard versleuteld en opgeslagen in onze beveiligde cloudopslag.