Diensten

Bent u op zoek naar oplossingen op maat voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als ervaren ondernemer begrijpen we dat uw wensen en behoeften uniek zijn. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw specifieke eisen en doelen te bespreken. Vervolgens zullen we uw huidige infrastructuur nauwkeurig bekijken om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf. Op basis hiervan kunnen we u een passend aanbod doen. Hierbij streven we naar een veilige en efficiënte serveromgeving die gemakkelijk te beheren is. U kunt rekenen op snelheid en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming.

Cloud back-up voor Microsoft Office 365

Snel weer op orde na uitval van services, ransomware-aanvallen, gebruikersfouten en zelfs fiasco’s met machtigingen! Wij hebben de meest complete back-up voor Microsoft Teams en uw essentiële Microsoft Office 365 services. Snelle en flexibele herstel zorgt ervoor dat uw teams snel weer aan de slag kunnen.

Website verhuis dienst

Verhuizen naar Colibri verzorgen wij gratis. Wij zorgen voor een naadloze overdracht van je domeinnamen, website, e-mail of Microsoft 365 zonder extra kosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volledig verzorgde verhuizing

Bij het overbrengen van je website en/of e-mail naar ons, begeleiden onze Hosting Specialisten je tijdens het hele proces. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos en zonder downtime verhuist.

Geen verborgen kosten

We vinden dat je de beste service verdient, dus bieden we onze volledige verhuisservice zonder extra kosten aan. Als er om welke reden dan ook extra kosten zouden zijn, brengen we je hiervan tijdig op de hoogte.

Ondersteuning na de verhuizing

Na een succesvolle verhuizing, bieden wij in de eerste werkweek nazorg om eventuele kleine problemen op te lossen. Loop je toch nog ergens tegenaan, neem dan contact met ons op en onze hosting specialisten helpen je graag verder!

WEBSITEBOUWER - Sitejet Builder

Droom je van je eigen website maar is coderen een obstakel?

Maak je geen zorgen meer! Sitejet Builder is een eenvoudig systeem dat bij ons standaard word meegeleverd. Je kan hiermee eenvoudig je website maken zelfs als je nog nooit een regel code in je leven hebt geschreven!
Middels Sitejet Builder Sleep je de benodigde elementen naar je website. Je website bouwen is net zo makkelijk als het rangschikken van bouwblokken!


Sitejet is voorzien van vele Kant-en-klare ontwerpen:
Geen inspiratie? Geen probleem! Kies uit een verscheidenheid aan prachtige sjablonen ontworpen voor verschillende industrieën en stijlen. Altijd mobielvriendelijk: Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je website eruitziet op verschillende apparaten. Sitejet Builder zorgt automatisch dat je website er fantastisch uitziet op telefoons, tablets en computers! SEO boost

ingebouwd!


Wil je dat je website makkelijk online gevonden wordt?
Sitejet Builder bevat een aantal functies waardoor je website beter vindbaar is in zoekmachines! Sitejet Builder geeft je de kracht om een website te creëren die zowel mooi als functioneel is.

Hosting

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare en efficiënte website te hebben voor uw bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige hostingdiensten aan voor onze consumenten. Met onze hostingpakketten zorgen wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en snel kan laden, zodat u geen potentiële klanten misloopt. Bovendien bieden wij uitstekende klantenservice en ondersteuning voor eventuele vragen of problemen. Kies voor onze hosting en maak uw online aanwezigheid een succes!

Domeinen

Een domein is in feite een unieke naam die verwijst naar een website. Dit is de URL die je intypt in je browser om op de juiste pagina te komen. Denk bijvoorbeeld aan onze website: www.onsbedrijf.nl. Dit is ons domein.


Het is belangrijk om een goed en passend domein te kiezen voor je website. Dit kan de vindbaarheid en herkenbaarheid van je site vergroten. Via ons platform kunnen jullie gemakkelijk en snel een domein registreren en beheren.


Beveiliging

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt tijdens het gebruik van onze website. Daarom besteden we veel aandacht aan de beveiliging van onze site. Zo zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke informatie goed beschermd is en niet zomaar in verkeerde handen kan vallen. We werken met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Op die manier kun jij zorgeloos gebruik maken van onze diensten.

SSL CERTIFICAAT

Een website kan vaak niet meer zonder SSL certificaat. Het beveiligen van je website met HTTPS, oftewel het koppelen van een SSL certificaat, is noodzakelijk als je data verzamelt of verstuurt naar bezoekers. Zodra bezoekers (contact-)gegevens of andere persoonlijke informatie op je website achter kunnen laten, moet deze data veilig ontvangen/verzonden en opgeslagen worden.


Een SSL certificaat van Hosting.NL biedt de volgende zekerheden:


 • Straal vertrouwen uit naar je klanten
 • Zorgeloze verlenging
 • Beschermt gevoelige informatie
 • Automatisch & gratis geïnstalleerd

Domein
Validatie

 • Toont geen bedrijfsgegevens
 • Domeinvalidatie

Uitgebreide
Validatie

 • Toont bedrijfsgegevens
 • KvK validatie
 • Checkt WHOIS
 • Telefonische validatie

Wildcard
SSL

 • Toont geen bedrijfsgegevens
 • Beschermt *.domeinnaam
 • Domeinvalidatie